La barca de Banyoles:

La Tirona

Més de 2.700 triatletes inscrits aquest cap de setmana a Banyoles en els campionats català, espanyol i europeu

Deixa un comentari

Dimarts, 18 de juliol. Banyoles es prepara per acollir, aquest cap de setmana, tres competicions de triatló que congregaran 2.705 triatletes a la capital del Pla de l’Estany. D’aquests, 1.523 esportistes participaran al Campionat d’Espanya de triatló en distància sprint, 892 competiran en el Campionat d’Espanya d’aquatló, 132 formaran part del Campionat d’Europa de triatló per clubs (33 clubs amb 4 integrants per equip) i 160 participaran en el Campionat de Catalunya infantil i aleví. Amb aquestes xifres, Banyoles ha superat les previsions i ha superat les inscripcions del Campionat d’Espanya de triatló sprint i aquatló celebrat l’any passat a Águilas (Múrcia).

Més de 220 voluntaris

L’organització del triatló compta amb 223 voluntaris que s’han inscrit fins a dia d’avui per col·laborar en el correcte desenvolupament de les diferents proves durant tot el cap de setmana. Es tracta d’una xifra similar a la de l’any passat que encara pot créixer ja que entre avui i demà les persones interessades en formar part d’un dels esdeveniments esportius més importants que acull Banyoles encara es poden apuntar enviant un correu electrònic a triatlobanyoles2017@gmail.com.

Dissabte, el Campionat d’Espanya i el de Catalunya

El dissabte 22 de juliol tindrà lloc el Campionat d’Espanya de triatló, en categories cadet, júnior, grups d’edat i elit, el qual serà de categoria sprint i no olímpica, a diferència de la prova de l’any passat a Banyoles. La modalitat d’elit, femenina i masculina, competirà el dissabte a les 18.15 i a les 20.00 de la tarda. El Campionat de Catalunya aleví i infantil tindrà lloc al matí, a les 11.30.

Diumenge, el Campionat d’aquatló i el Campionat d’Europa

El diumenge 23 de juliol arrencarà a les 9.00 del matí amb el Campionat d’Europa de triatló per clubs, que serà en relleus mixtes, i continuarà amb els diferents proves del Campionat d’Espanya d’aquatló a partir de les 12.00, el qual inclou natació i cursa a peu i no bicicleta, a diferència del triatló.

Dia

Activitat

Inici

Dissabte 22

Campionat d’Espanya – cadet masculí

9.00

Campionat d’Espanya – cadet femeni

9.15

Campionat de Catalunya aleví i infantil

11.30

Campionat d’Espanya júnior masculí

14.00

Campionat d’Espanya júnior Femení

14.15

Campionat d’Espanya – grups d’edat

15.30

Campionat d’Espanya – elit femení

18.15

Campionat d’Espanya – elit masculí

20.00

 

Diumenge 23

Campionat d’Europa de triatló per clubs

9.00

Campionat d’aquatló – cadet masculí

12.00

Campionat d’aquatló – cadet femení

12.05

Campionat d’aquatló – paratriatló

12.10

Campionat d’aquatló – júnior masculí

12.30

Campionat d’aquatló – júnior femení

12.35

Campionat d’aquatló – grups d’edat

12.45

Campionat d’aquatló – elit femení

13.15

Campionat d’aquatló – elit masculí

13.45

Divendres, conferència sobre la nutrició del triatleta amb David Castro

De forma prèvia a les competicions de triatló d’aquest cap de setmana, la Càtedra d’Esports i Educació Física de la Universitat de Girona – Centre d’Estudis Olímpics organitza la conferència Bases per la nutrició del triatleta, el divendres 21 de juliol a les 20.00 a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. L’activitat, que és gratuïta i està oberta a tots els públics, anirà a càrrec de la nutricionista especialitzada Juana Mª González i del triatleta professional David Castro.Foto_triatlon_2015_por_Pere_Duranweb.jpg

Autor: la barca de Banyoles

Som l'empresa Naviliera les Goges, realitzem les excursions amb barca per l'Estany de Banyoles. Ens apasiona la ciutat i l'entorn per això hem creat La Barca de Banyoles un blog on podreu conèixer les curiositats, els esdeveniments i les ofertes. Gràcies per la vostra visita!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s