La barca de Banyoles:

La Tirona

Banyoles i el Pla de l’Estany es promocionen turísticament a nivell internacional amb la visita d’un redactor de la guia turística francesa Le Petit Futé

Deixa un comentari

RenderImage.axd.jpeg

Dijous, 3 de març. A través del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona aquest dijous i divendres l’Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany organitzen una visita a un redactor de la guia turística francesa Le Petit Futé (www.petitfute.com). Es tracta del primer grup editorial en llengua francesa a nivell mundial, amb 40 anys d’experiència i abasta als principals països de parla francesa com ara França, Suïssa, Bèlgica, Canadà, Luxemburg… Es pot trobar Le Petit Futé en edició impresa, tant en guies de viatge com en format revista, edició digital i APP.

L’Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany han treballat en un extens programa de visites i activitats per tal que el representant de la guia Le Petit Futé descobreixi en aquests dos dies tot el potenciar turístic d’aquesta comarca. Els redactor de la guia turística francesa Le Petit Futé passarà 2 dies al Pla de l’Estany, aquest dijous dedicat exclusivament a la ciutat de Banyoles, i aquest divendres a la resta de la comarca del Pla de l’Estany. Aquest dijous visitarà el Barri Vell de Banyoles, el molí paperer de la Farga, faran una volta a l’Estany en bicicleta i un passeig amb la barca Tirona per l’Estany.

El divendres serà el torn de fer un recorregut per la comarca. Començarà pel Parc de les Coves Prehistòriques de Serinyà i continuarà amb una visita al paratge de les Estunes i al Bosc de Can Ginebreda. Després de dinar es continuarà amb una recorregut per la Vall de Campmajor, l’ermita de Sant Quitèria, el Molí de la Roca i el castell de Briolf. Posteriorment es visitaran les pintures romàniques de Ravós del Terri i es farà un tomb pel Pla de Martís, la Platja d’Espolla, el salt de Martís i la Central.

La regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica de Banyoles i consellera comarcal de Promoció Econòmica, Joana Vilà, ha explicat que “amb aquesta acció que fem conjuntament amb el Patronat de Turisme volem potenciar tot els actius naturals, patrimonials i tots els serveis d’allotjament i restauració que tenim a Banyoles i a tota la comarca i volem promocionar-los a una de les guies més reconegudes a nivell mundial per tal de captar i alhora fidelitzar, més turistes de parla francesa. El turisme de parla francesa que visita la ciutat i la comarca representa el 8% de visitants, per tant, pensem que aquesta és una bona acció tant per captar, com per fidelitzar el públic de parla francesa que any rere any visita la ciutat i la comarca.”

 

Autor: la barca de Banyoles

Som l'empresa Naviliera les Goges, realitzem les excursions amb barca per l'Estany de Banyoles. Ens apasiona la ciutat i l'entorn per això hem creat La Barca de Banyoles un blog on podreu conèixer les curiositats, els esdeveniments i les ofertes. Gràcies per la vostra visita!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s