La barca de Banyoles:

La Tirona

BANYOLES HA MANTINGUT EL NIVELL DE L’ESTANY AMB COTA 0 AQUEST JULIOL 2014

Deixa un comentari

Generalment el mes de juliol resulta ser el més sec de l’any a Banyoles, però aquest any ha plogut durant 10 dies i 37 hores de pluja real i això ha provocat que el nivell de l’aigua de l’estany s’hagi mantingut a cota 0, un fet gens habitual que suposa una gran diferència respecte el juliol de l’any passat, quan la cota es trobava a menys 8.

Es tracta del juliol més humit i amb més aigua des de 1940.

El meteoròleg banyolí Enric Estragués va declarar que encara que es tracti d’un juliol atípic, durant el mes d’agost es recuperaran les temperatures estivals tot i que aquest estiu no serà excessivament calorós com altres anys.

Pertant, és un gran mes per animar-vos a fer una excursió amb la barca Tirona per l’Estany de Banyoles, ja que les condicions de l’aigua són òptimes per navegar i a més la temperatura promet ser d’allò més agradable!

Autor: la barca de Banyoles

Som l'empresa Naviliera les Goges, realitzem les excursions amb barca per l'Estany de Banyoles. Ens apasiona la ciutat i l'entorn per això hem creat La Barca de Banyoles un blog on podreu conèixer les curiositats, els esdeveniments i les ofertes. Gràcies per la vostra visita!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s