La barca de Banyoles:

La Tirona

FESTES D’AGOST DE BANYOLES 2014

Deixa un comentari

Del 9 AL 17 d’agost tindran lloc a Banyoles les festes d’agost. Enguany la festa concentrarà l’activitat al centre de la ciutat (concerts, cinema a la fresca, cercavila, teatre…).

Tot i conèixer-se popularment com la “festa petita” de Banyoles, la programació de la festa deixa constància que de petita no en té res, ja que a més de les activitats d’oci organitzades especialment per aquests dies, paral·lelament s’hi han afegit una sèrie d’activitats per dinamitzar l’oferta festiva de la ciutat (visites guiades al Parc Neolític de la Draga, Jocs per tota la família, portes obertes als museus de la ciutat…).

La programació està pensada per agradar tant a petits com a grans i dins d’aquesta (que podeu consultar mitjançant aquest link (http://cultura.gencat.cat/agenda/fitxa.asp?fitxa_id=57125) comptarem amb dos concerts a bord de la Barca Tirona de l’estany de Banyoles; el dijous 14 d’agost a les 19:30h Lídia Pujol (veu) i Miguel Ángel Cordero (contrabaix) i el divendres 15 d’agost a les 19:30h Jofre Bardagí. Les entrades d’aquests concerts es poden comprar al punt d’informació i turisme de l’Estany per 12 i 10 euros respectivament.

La festa s’inaugurarà amb el concert de Kepa Junkera & Josep-Maria Ribelles al claustre del monestir aquest dissabte 9 d’agost a les 21:30h i finalitzarà el diumenge 17 d’agost a les 22:00h amb el concert d’Havaneres a càrrec del grup Els pescadors de l’Escala a la Plaça Xesco Boix.

Autor: la barca de Banyoles

Som l'empresa Naviliera les Goges, realitzem les excursions amb barca per l'Estany de Banyoles. Ens apasiona la ciutat i l'entorn per això hem creat La Barca de Banyoles un blog on podreu conèixer les curiositats, els esdeveniments i les ofertes. Gràcies per la vostra visita!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s