La barca de Banyoles:

La Tirona

Presentació de l’onzena edició de l'(a)phònica

Deixa un comentari

arppreaphonica2.jpg (1)

 

 

Ahir dijous 29 de maig, (a)phònica va presentar tota la programació de la propera edició, que tindrà lloc del 20 al 24 de Juny. L’acte es va fer a la plaça dels Turers a les 20 hores.  Durant la presentació, a més donar a conèixer els artistes que participaran al festival, per promocionar-lo han optat per basar-se en el discurs, emmarcat en una campanya electoral de festivals.

Per al divendres 20 de juny un dels espectacles que se suma als ja anunciats Muchachito y sus compadres, Maria Coma i la banda barcelonina The Excitements.

El dissabte 21 de juny, a més de Germà Negre en acústic, les semifinals del 5è Campionat Estatal de Beatbox, Llibert, Kitsch a la Cova, es podrà escoltar al grup banyolí Morgat Morgat i Sanjosex.

Entre les actuacions que se sumen a les anunciades pel diumenge (Carles Belda i Marc Serrats, Jazz Machín, SSM BigHand feat. Laia Cagigal, la Gran Final del 5è Campionat Estatal de Beatbox i Miquel Gil i Pep Botifarra), cal destacar l’actuació de la cantant xilena Soledad Vélez. Per tancar la nit el trio osonenc La iaia.

El dilluns 23 de juny serà el torn per als més petits de casa, amb un espectacle familiar encapçalat per la mezzosoprano Susanna del Saz i la soprano Elena Martinell. Amb grans àries de compositors com Puccini, Verdi, Offenbach, Rossini i Mozart, l’espectacle Nyam! un tastet d’òpera acostarà el món del bel canto als nens i nenes a partir de 3 anys.

I l’últim dia de festival, el dimarts 24 de juny, a més de Miguel Noguera,Micro-Zenit, i Jorge Drexler, s’ha programat el concert de Radio Babel Marseille, un quintet marsellès que actuarà per primera vegada a Catalunya per endinsar-nos a un viatge per tota una amalgama de ritmes i melodies del món a cappella.

 

 

 

Autor: la barca de Banyoles

Som l'empresa Naviliera les Goges, realitzem les excursions amb barca per l'Estany de Banyoles. Ens apasiona la ciutat i l'entorn per això hem creat La Barca de Banyoles un blog on podreu conèixer les curiositats, els esdeveniments i les ofertes. Gràcies per la vostra visita!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s